CRA’P resident gener a març 2019

FILOSOFIA AMENA

Com el seu nom indica, Filosofia Amena, és una conferència de filosofia molt amena. En ella, es llancen preguntes i entre altres coses, es practica l’humor, l’amor, la màgia i la numerologia. Per al conferenciant pot arribar a ser la seva gran oportunitat; la d’escapar, alliberar-se, canviar de vida. I és que, per a la filosofia sempre pot haver altres camins, sempre es pot pensar i viure d’una altra manera.

 

 

 

 

 

 

Fitxa artística
Idea: Marc Rodrigo
Creació: Marc Rodrigo
Interpretació: Marc Rodrigo
Mirada externa: Javier Ariza i Diana Gadish
Suport a la Creació: CRA’P i Fundació La Plana

Ameno, alter ego de Marc Rodrigo Gutiérrez, és el fundador, president, secretari, tresorer i únic integrant de COLECTIVO AMENO. Després de voler ser futbolista i cantant de rock, va estudiar filosofia i aquesta intensa experiència el va portar a voler convertir-se en pallasso. Va començar en el món del clown improvisant al carrer i al cap d’un temps va formar la seva primera companyia.

Entre d’altres s’ha format amb Christophe Tellier, Fanny Giraud, Miner Montell, Joan Estrader, Gorka Ganso, Gabriel Chamé, Antón Valén, etc … El 2011 va crear el seu propi col·lectiu i des de llavors ha anat combinant la filosofia amb l’humor. Ha creat diversos números curts, l’espectacle de sala Filosofia Amena i la performance itinerant Saunterer.

Actualment col·labora amb Diana Gadish, fent la música del seu últim espectacle de carrer, Handle with Care i amb el poeta Danilo Facelli. També prepara, juntament amb Maria Stoyanova, la performance The other map, dins el projecte europeu Be Spectactice i treballa com a pallasso d’hospital a “Pallapupas”.

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org