Taller d’exploració

CRA’P Tallers 2019

Els dijous del 7 de març a l’11 abril de 20h a 22h

Taller on es compartirà la metodologia de l’últim treball escènic de Diana Gadish: Atlantis. Esbós d’un paisatge.

Es proposaran una sèrie de pràctiques que ens ajudaran a connectar amb la sensibilitat del cos i a deixar-nos exposar a poc a poc, construint un marc segur, davant la mirada de l’altre. L’èmfasi del treball està en la relació del cos amb el terra i la Terra. Partint de lo físic, deixarem que s’obri l’imaginari i la memòria; i utilitzarem diferents maneres de compartir-ho, ja sigui des del moviment, la veu o l’escriptura.

Dirigit a persones que vulguin aprofundir en el coneixement del cos.

No cal experiència prèvia.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Foto: ©Tristán Pérez-Martín / La Caldera
 
Impartit per Diana Gadish
 
Preu:
70€ (60€ col·laboradors de CRA’P)
 
Inscripcions: 
info@cra-p.org / 666 763 504
 
Espai de CRA’P
 
Diana Gadish cursa primer cicle de Belles Arts a la U.B. i en el 2007 es gradua de S.N.D.O. (Estudis superiors de coreografia a Amsterdam). Com a intèrpret ha treballat en projectes de dansa, teatre, clown i “performance art” en diversos països (Holanda, Bèlgica, Àustria, Suïssa, Alemanya, Espanya i Mèxic). Amb les seves creacions Hiccup for Home (2007), Genesis Joplin (2009), Lucy Live (2013) i Handle with care (2016), ha actuat a diferents països europeus i d’América llatina.
Actualment, a part de seguir girant amb les seves obres escèniques, imparteix classes de treball corporal a Laboratorio Escuela i treballa com a pallassa d’hospital amb “Pallapupas”. Des de març de 2016 és membre de l’equip de CRA’P. 
 

Pots fer-te col·laborador de CRA’P a partir de 5€ al mes i gaudir de descomptes en totes les activitats.

 

Fotos: Alba Montañez

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org