CRA’P Col·laboracions 2019

Sessió informativa: divendres 22 de febrer a les 19h al centre cultural La Marineta

Divendres 15 de març de 18h a 21h

Aquest taller vol propiciar una trobada i un espai de reflexió en el qual el cos i els materials de la investigació de Cos-Document siguin eines d’anàlisi, diàleg i experimentació sobre la feminitat: el cos femení, la seva concepció social i el seu paper en la societat.

Cos-Document és una creació escènica que experimenta entre els límits de la instal·lació, la coreografia i la performance. El procés de creació i investigació explora llenguatges diferents com el vídeo, la fotografia i la iconografia, centrant-se al voltant del cos femení com a document de caràcter poètic i com a espai potencialment polític.

Al taller s’exploraran conceptes, imatges i memòries en relació a la identitat, el gènere, el control de la topografia femenina, la moda, etc. Es compartiran materials de la investigació de Cos-Document en forma d’imatges en paper, apunts, vídeos i lectures.

El taller proposa una trobada en què a través de diverses tècniques de les arts escèniques i performatives, el cos de la dona es constitueixi en matèria i eix fonamental d’experiència i de recerca.

No és necessària cap tipus d’experiència prèvia. Hi pot participar tota dona interessada. Edat mínima: 18 anys.

 

 

 

 

 

 

 

 

Imparteix Estitxu Arroyo Sánchez

Gratuït

Inscripcions: cclamarineta@molletvalles.cat / 93 570 49 37

Espai de CRA’P

Més informació: info@cra-p.org

Estitxu Arroyo Sánchez és performer, actriu i creadora escènica multidisciplinar. Estudia biblioteconomia i documentació a la Universitat de Saragossa. Cursa estudis a l’Escola Navarra de teatre, posteriorment es llicencia en art dramàtic a l’Institut del Teatre de Barcelona. Gaudeix d’una beca d’aprofundiment d’estudis a la Universitat der Künste a Berlín (UdK) i realitza el màster en pràctica escènica i cultura visual organitzat per la Universitat d’Alcalá d’Henares i Artea, en col·laboració amb el Museu Reina Sofia, La casa encendida i Matadero, a Madrid. Actualment és professora qualificada de Hatha Ioga i meditació a la Universitat pública de Navarra, entre altres llocs. Alhora durant els darrers 10 anys, treballa com a narradora professional i imparteix classes i tallers relacionats amb el fet creatiu, les arts vives i el moviment.

Aquesta activitat és fruït de la col·laboració de CRA’P al programa de celebració del Dia Internacional de la Dona de l’Ajuntament de Mollet del Vallès

 

Fotos: Alba Montañez

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org