CRA’P Entrenaments 2019

Pràctica regular de Kalaripayattu, art marcial del sud de l’Índia.

De gener a desembre
De dilluns a divendres de 9h a 10:30h

 

 

 

 

 

 

Coordinat per Esther Freixa 

Esther Freixa i Ràfols és performer, actriu i creadora escènica llicenciada en art dramàtic per l’ Institut del Teatre de Barcelona. Treballa com a intèrpret amb diferents artistes i companyies. Alhora busca línies pedagògiques que permetin la transmissió del coneixement sobre el propi cos i el fet creatiu impartint classe, tallers i cursos. Des de 2012 aprèn Kalaripayattu a Hindustan Kalari Sangam, Kozhikode, Índia. És membre fundadora de CRA’P, pràctiques de creació i recerca artística.

Per més informació escriure a info@cra-p.org o trucar al 666 763 504.

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org