CRA’P Col·laboracions 2019

POLS 2019
[arts en viu a escena]
10, 11, 12 i 13 gener 2019
POLS és una proposta que vol impulsar la creació escènica i performativa contemporània i promoure els creadors de les arts en viu, amb propostes artístiques de caràcter plural.

En aquesta primera edició es presenten quatre creacions d’artistes vinculats a CRA’P.

Divendres 11 gener a les 20h
Antic Teatre, c/ Verdaguer i Callís, 12. Barcelona

“Tots tenim un Cos-Document que arxiva memòria, ferides i vivències”.

Cuerpo-Documento és un projecte d’investigació escènica concebut a manera d’arxiu performatiu multidisciplinari. Se centra al voltant del cos femení com a document, com a lloc de trobada i debat. Com a espai potencialment poètic. Aquest treball experimenta entre els límits de la instal·lació, la coreografia i la performance, explorant a través de llenguatges diferents com el vídeo, la fotografia i la iconografia. L’arxiu Cos-Document conté diferents carpetes independents, a mode de peces curtes, que dialoguen entre elles segons com són presentades. La Sèrie 1 es compon de quatre carpetes: 1. Pasarela; 2. Anatomía de una colección; 3. Ser muchas y no ser ninguna; 4. Apariciones.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Interpretació, creació i concepte: Estitxu Arroyo Sánchez
Direcció artística: Esther Freixa i Ràfols
Assessorament: Toni Cots
Residències: DNA 2016, Centre d’Art Contemporani de Huarte, Ajuntament de Tudela, teatre Gaztambide i Dansa espai Navarra. CRA’P, La Caldera 2018.
Agraïments: Arxiu Reial i General de Navarra. MACBA i MUSAC.
Coproducció: Festival de Dansa de Navarra, DNA 2018.
Amb el suport de les ajudes a la creació gestionades des del CACH i el Govern de Navarra, 2018.

60 min.

Es va estrenar al DNA. Festival de Danza de Navarra, el maig del 2018. Presentada també a La Caldera de Barcelona el juny del 2018.

Estitxu Arroyo Sánchez és performer, actriu i creadora escènica multidisciplinària. Cursa estudis de Bilbioteconomia i documentació a la Universitat de Saragossa. Estudia a l’Escola Navarra de teatre, posteriorment es llicencia a l’Institut del teatre de Barcelona, ​​en l’especialitat de teatre gestual. Gaudeix d’una beca d’aprofundiment d’estudis a la Universitat de les arts de Berlín (U.D.K). Realitza el màster en pràctica escènica i cultura visual organitzat per la Universitat d’Alcalá de Henares, en col·laboració amb el Museo Reina Sofía, Matadero i La casa Encendida, a Madrid. Paral·lelament rep formació integral en ioga i meditació. Actualment és professora de ioga i meditació a la Universitat pública de Navarra, entre altres llocs. Al mateix temps en aquests últims 10 anys, treballa com a narradora professional i imparteix classes i tallers relacionats amb el fet creatiu, les arts vives, la investigació corporal i el moviment.

www.cuerpodocumento.com
http//centrohuarte.es/blog/category/estitxu-arroyo-sanchez

Entrades
12€ on line / 15€ a taquilla / amb descomptes

Organitzat per HABITUAL VIDEO TEAM
amb la col·laboració de l’Antic Teatre i CRA’P

www.polsfestival.org
www.anticteatre.com
www.habitualvideoteam.org

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org