CRA’P tallers 2012

Dilluns 12 i dimecres 14 de març de 16:30 a 20:30

TROBA LA TEVA VEU INTERNA. Ens expressem amb ella i tansols n’utilitzem una petita part del potencial real, sigui per timidesa o por a ser jutjats. Deixa caure la màscara per assossegar la pròpia veu, per a donar-li el vertader espectre i potencial. Aquest taller et portarà de viatge dins del cos i la veu. El seu objectiu és alliberar els circuits interns, les tensions físiques i emocionals amb exercicis que utilitzen el moviment corporal, la respiració i la veu.

No cal experiència prèvia.

Impartit per Bernard Fontbuté

 

 

 

 

 

Bernard Fontbuté  és entrenador, animador, guia terapèutic, un facilitador i conseller. En una expressió única seria entrenador en teràpia psico-corporal. Com a professor practicant de Programació-Neuro-Lingüística (PNL) Bernard ha entrenat en el treball de veu al Roy Hart Theatre i ha completat els seus estudis en anàlisi transaccional, clown, massatge “californià”, dansa contact, acompanyament al dol i interpretació i ressolucó de conflictes.

És nadiu de Toulouse, al sud de França i ha desenvolupat el seu treball entre França, Bèlgica, Suïssa, Itàlia, Holanda, Espanya, Mèxic, Cuba i Quebec. Els participants dels seus cursos provenen de molts àmbits: actors, cantants, ballarins, professors, educadors, professionals de la salut, persones que volen explorar eines per a les reintegracions difícils.


Preu: 50 eur / 40 eur col·laboradors de Cra’p
(opció de fer una sola sessió per 30 eur / 25 eur col·laboradors de Cra’p)
Inscripcions: info@cra-p.org o 622 798 789.
 
Més informació: Taller Bernard Fontbuté / www.corpsvoix.com
 
 
Fotos: CRA’P
 
 
CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org