CRA’P Xerrades 2018

Dijous 22 de novembre a les 9.30 hores
A la Sala Club de la SGAE (Passeig de Colom, 6, Barcelona)

CRA’P participarà a aquesta Jornada organitzada per l’Associació de Companyies Professionals de Dansa de Catalunya. La Jornada està organitzada en forma de ponències presentades per representants de diferents organitzacions de Catalunya dedicades a programar residències de creació i presentar espectacles de dansa a diferents espais de Catalunya. Les organitzacions que hi participaran són: nunArt de Barcelona, Fira de Tàrrega, L’Estruch de Sabadell, Teatre Auditori de Llinars del Vallés, La Caldera de Barcelona. També hi participarà l’Institut de Cultura de Barcelona Districte Cultural.

Toni Cots com a representant de CRA’P, exposarà les diferents modalitats que CRA’P proposa per acollir dins del seu programa de residències diferents projectes de creació i recerca. També parlarà de la col·laboració amb l’Ajuntament de Mollet per presentar a diferents espais d’aquesta ciutat les creacions i processos resultat d’aquest programa.

Inscripcion AQUÍ

Descarrega el Programa

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org