CRA’P entrenaments 2018

Pràctica regular de Kalaripayattu, art marcial del sud de l’Índia.

De gener a juliol

Dimarts i dijous de 9h a 10:30. Coordinat per Esther Freixa

De setembre a desembre

De dimarts a divendres de 9h a 10:30. Coordinat per Esther Freixa i Sigrid Kollmannsperger

 

 

 

 

 

Esther Freixa i Ràfols és performer, actriu i creadora escènica llicenciada en art dramàtic per l’ Institut del Teatre de Barcelona. Treballa com a intèrpret amb diferents artistes i companyies. Alhora busca línies pedagògiques que permetin la transmissió del coneixement sobre el propi cos i el fet creatiu impartint classe, tallers i cursos. Des de 2012 aprèn Kalaripayattu a Hindustan Kalari Sangam, Kozhikode, Índia. És membre fundadora de CRA’P, pràctiques de creació i recerca artística.

Sigrid Kollmannsperger. Actriu-performer i creadora plàstica, diplomada a l’Escola de l’Actor Réplika. Des de fa més de quinze anys es forma en diverses tècniques físiques actorals, anatòmiques, de moviment, dansa, cant i art marcial. Ha treballat amb persones amb diversitat funcional a la Fundació Pere Mitjans i ha estat membre de diverses companyies teatrals i associacions culturals. Des de 2013 aprèn Kalaripayattu amb Esther Freixa en CRA’P.

Per més informació escriure a info@cra-p.org

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org