CRA’P residents octubre a desembre 2011

OSTINATO

Aquest procés s’inicia el setembre de 2011 en el marc ofert per La Porta en el projecte “3 processos de creació”. Durant el període de residència a Cra’p volem continuar amb aquest procés, explorant i alhora, obrint un espai de qüestionament i reflexió sobre la nostra pràctica.
Les idees/conceptes que ens serveixen de guia són: saturació, obstinació, llindars, intimitat, suspensió.
Un procés que vol ser compartit, ara des del repte de seguir trobant-nos en la diferència.
 

 

 

 

 

 

 

Ana S Couso recentment finalitza el Master in Contemporany Arts Practice and Dissemination organitzat per L’animal a l’esquena/Universitat de Girona. En dansa s’ha format de manera independent, estudiant en diferents escoles i estudis de Madrid, Barcelona i Thessaloniki (Grècia), i participant en tallers i festivals a Europa i Israel. Durant els últims anys ha treballat principalment des de la improvisació i el Butoh, i col·laborat amb companyies i creadors de Grècia (Vis Motrix, XSomma, NomeolvidesCo.), França/Japó (Masaki Iwana/Moeno Wakamatsu) i Israel (Shahar Dor).

Jorge Horno és llicenciat en Belles arts, ha estudiat art dramàtic a Antzoki Eskola i realitzat el Master Internacional en Arts escèniques (Universitat Juan Carlos I, Madrid). Com a intèrpret durant els últims anys ha treballat per la Cia. Rodrigo García , Cia. Deus, Cia. La República i per la Cia. Helena Còrdoba

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org