CRA’P laboratoris 2018

INCERTESA I DEFENSA: TRÀNSIT I POÈTICA

Dijous 5 de juliol de 17h a 21h

Cossos en Incertesa, és un procés creatiu i un espai de recerca, que es construeix des d’una metodologia que articula lo Artístic-Polític-Social, per l’anàlisi i la transformació de les circumstàncies contradictòries que ens envolten en la quotidianitat en el camp de lo intersubjectiu. La recerca gira al voltant de les “corporalitats defenses”, pensades i actuades en el context de la crisi i la violència actual a Veneçuela. Es defineix com a pràctica crítica i una crítica a la pràctica. El Lab és de caràcter performatiu.

El laboratori està plantejat com una activitat pràctica i reflexiva, la participació està oberta a tota persona interessada, podent participar de forma pràctica o assistir com a observadors.

Amb María Elisa Al Cheikh Strubinger i Roberto Santaella

 

 

 

 

 

 

Preu: 20€ (15€ per col·laboradors i associats de Cra’p)

Inscripcions: info@cra-p.org / 666 763 504

María Elisa Al Cheikh Strubinger: Llicenciada en Arts, menció Cinematografia de la Universitat Central de Veneçuela (UCV). Màster en Psicologia Social (UCV) i Dansa Moviment Teràpia (Universitat Autònoma de Barcelona – UAB). Psicoterapeuta Corporal, terapeuta de Dansa, Investigadora en les àrees de Corporalitats, Performance, Espai públic i Política a Veneçuela. Ballarina de dansa contemporània. Fundadora d’Entrecuerpos – Centro de Estudios.
Roberto Santaella: Disenyador gràfic. Graduat de l’Escola Nacional de Teatre César Rengifo en Actuació i Animació Sociocultural. Tècnic Superior en Ceràmica escultòrica. Becat per l’artista plàstic Jacobo Borges al Projecte Multidisciplinari Casartes. Estudis en Performance i participacions especials en l’Institut Hemisfèric de Performance i Política.

 

Fotos: Santaella

Pots fer-te col·laborador de Cra’p a partir de 5€ al mes i gaudir de descomptes en totes les activitats.
CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org