CRA’P resident maig 2018 a setembre 2019

SPIRITUAL BOYFRIENDS

SPIRITUAL BOYFRIENDS (working progress) és un treball escènic sobre noves pràctiques espirituals, les quals avui dia reemplacen la fe i el catolicisme entre noves generacions. Déu ha reencarnat en pseudo religions New Age; pràctiques espirituals que es defineixen majoritàriament com híbrides, inspirades en diferents cultures, religions, exotisme, simbologies, mites i enfocades cap al desenvolupament de l’ésser, de l’individu.

Aquest treball explora la fricció entre cos, noves pràctiques espirituals i sistemes de poder, des d’una perspectiva sociocultural així com des d’una perspectiva personal, on la història privada de l’individu i el treball autobiogràfic enllacen amb aspectes d’àmbit social, públic i comunitari.

www.nuriaguiu.com

 

 

 

 

 

 

Núria Guiu es gradua a l’institut del Teatre en dansa clàssica, forma part d’IT Dansa i posteriorment ha treballat com a ballarina amb companyies com Carte Blanche Dance Company, Gisele Vienne, Batsheva Dance Company (Kamuyot), Jasmin Vardimon, La Veronal, Kobalt Works entre d’altres. Des del 2012 s’interessa per la coreografia i crea peces com La Muda, estrenada a l’Opera d’Oslo i PORTAL, estrenada a l’Oktoberdans Festival de Bergen i posteriorment a la Sala Hiroshima de Barcelona.

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org