CRA’P resident març a desembre 2018

COS EL TEU COS

Procés d’investigació i creació d’una peça escènica.

cos
dona
ésser
ser dona

Entre el desert de la llum i el bosc de la foscor
el Cel i la Terra es dibuixen
perquè vosaltres veniu aquí.

silenci i inefable

 

 

 

 

 

 

 

Sigrid Ana Kollmannsperger Herranz, performer, actriu i creadora multidisciplinar, diplomada en Art Dramàtic a ‘Réplika Teatro – Academia del Actor’ i en Arquitectura Tècnica a la U.P.M. Des de fa més de quinze anys es forma en diverses tècniques físiques d’actuació, de moviment, dansa, cant i arts marcials. Ha estat membre de diverses companyies teatrals i associacions culturals, participa de diversos laboratoris i pràctiques d’investigació i creació artística, i imparteix tallers de treball corporal, moviment i creació escènica.

 

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org