CRA’P tallers 2017

2 dimecres: 13 i 20 de desembre de 20h a 21:30

Aquest taller és un espai d’exploració amb i des del cos. Obrint la percepció, la consciència i l’energia, subtils canvis ens poden generar un cos ‘diferent’, sensible i creatiu. Dedicarem aquestes dues sessions a fer un treball suau i gustós per retrobar-nos amb el cos i la seva intimitat.

Dirigit a persones que vulguin aprofundir en el coneixement del cos. No cal experiencia prèvia.

Impartit per Esther Freixa

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Esther Freixa i Ràfols és performer, creadora escènica i actriu, llicenciada en art dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona. Imparteix classes, tallers i cursos de coneixement del cos i moviment des de fa més de 10 anys. Alhora, ha presentat el seu treball escènic a diversos països d’Europa i Llatinoamèrica. És membre fundadora de CRA’P.
 
Preu: 25 euros / 20 euros col·laboradors de Cra’p

Inscripcionsinfo@cra-p.org / 666 763 504

Pots fer-te col·laborador de Cra’p a partir de 5€ al mes i gaudir de descomptes en totes les activitats.

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org