CRA’P tallers 2017-2018

D’octubre a juny 

És un taller d’arts escèniques on els nens/es poden contactar amb el cos a través del joc i el moviment.

A través de diverses tècniques tant de teatre i dansa, com d’altres disciplines corporals com el ioga, l’educació somàtica, etc cada nen i nena pot desenvolupar la consciència corporal, la descoberta de l’anatomia i el condicionament físic, treballant el moviment des d’un lloc sensorial, obert i propi.

S’estableix un espai de confiança perquè cada nen/a pugui explorar i desenvolupar la seva creativitat tot compartint-la amb els altres.

Conèixer el propi cos proporciona major sensibilitat, confiança i seguretat en un mateix, afavorint la relació amb l’entorn i la comunicació amb els altres.

Impartit per: Sigrid Kollmannsperger i Esther Freixa.

Amb la col·laboració de Iolanda del Vado i Lilah Arsuaga.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Foto: Alba Montañez
 
DIMARTS
3 a 5 anys      17:15-18:15
6 a 8 anys      18:30-19:30
 
DIJOUS
3 a 5 anys      17:15-18:15
6 a 11 anys    18:30-19:30 (nens/es amb necessitats educatives especials)
 
Sigrid Kollmannsperger. Actriu-performer i creadora plàstica, diplomada a l’Escola de l’Actor Réplika. Des de fa més de quinze anys es forma en diverses tècniques físiques actorals, anatòmiques, de moviment, dansa, cant i art marcial. Ha treballat amb persones amb diversitat funcional a la Fundació Pere Mitjans i ha estat membre de diverses companyies teatrals i associacions culturals.
 

Esther Freixa. Actriu-performer i creadora escènica, llicenciada en art dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona. Imparteix classes, tallers i cursos de coneixement del cos i moviment des de fa més de 10 anys en escoles de primària, escoles de teatre i dansa, instituts i centres culturals. Alhora, ha presentat el seu treball escènic a diversos països d’Europa i Llatinoamèrica. És membre fundadora de CRA’P.

Iolanda del Vado. Intèrpret/performer, integradora social i diplomada en expressió corporal i dansa creativa. Des de fa 10 anys treballa com educadora d’educació especial a una escola inclusiva d’educació primària, on també hi realitza projectes i tallers d’expressió corporal, teatre espontani i dansa.
 
Lilah Arsuaga. Bilbao 1976. Llicenciada en Art Dramàtic i Belles Arts (Bilbao) i Art Teràpia (Madrid). Treballa des de fa més de 20 anys des de la faceta artística en temes relacionats amb educació, tallers per persones en diferents riscos d’exclusió social i en escoles d’educació viva.
 

Preu: 25 euros al mes / pagament trimestral

Inscripcionsinfo@cra-p.org

Tots els col·laboradors de Cra’p tenen un descompte mínim del 10% en totes les activitats.

 
Si estàs interessat però no et va bé el dia escriu-nos, tenim l’opció d’obrir un altre grup.
 
 
 
 
 
 
CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org