CRA’P col·laboracions 2017

Divendres 7 de juliol de 20:30 a 00:00 al Jardí de la Biblioteca de Can Mulà, Mollet del Vallès

amb Michael Gadish, Gisele Cornejo i Ofer Ronen amb la música de Hamsa Hamsa

Respirar el Mahabharata és una performance de 12 anys en la qual Michael Gadish es compromet a investigar la gran èpica originària de l’Índia anomenada Mahabharata i estrenar cada any un espectacle nou basat en cada un dels volums de l’obra.

El que es veurà el dia 7 al Jardí Literari és l’espectacle corresponent al primer volum del Mahabharata, una narració de les bases simbòliques que sostindran aquesta catedral de la misticologia. Aquest primer espectacle del projecte va ser desenvolupat a l’Atelier Escènic Stoyanova, sota la direcció de María Stoyanova.

Respirar el Mahabharata I és un homenatge a l’art de la narració oral. Un narrador, una actriu i mèdium, més una banda de música oriental, guiaran l’experiència. Respirar el Mahabharata és un viatge des de Mollet fins als camins resplendents que passen pels estels i surten dels confins de la galàxia i tot el que som capaços d’imaginar.

www.respirarelmahabharata.com

 

 

 

 

 

En la seva trajectòria Michael Gadish ha combinat l’estudi de l’hebreu i el sànscrit amb la dramatúrgia per espectacles de teatre, dansa i performance. La investigació de la narració oral y la passió per les històries sagrades de l’Índia l’han portat a centrar-se quasi exclusivament en aquesta tradició. Realitza conferències sobre mitologia índia que combinen la divulgació amb l’experiència artística.

Gisele Cornejo és actriu, cantant i tarotista. Gisele Cornejo és membre fixe en el projecte Respirar el Mahabharata.

Hamsa Hamsa és una banda de música oriental establerta a Barcelona. Ofer Ronen és músic i musicòleg especialitzat en guitarra flamenca i llaüt oriental. Ofer Ronen i Michael Gadish col·laboren regularment en diferents projectes de música i narració.

www.hamsahamsa.com

Entrada lliure. 

* Qui vulgui estar assegut a terra, pot portar un coixí de casa.
Fotos: Alba Montañez
CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org