CRA’P col·laboracions 2017

Dissabte 20 de maig a les 20h 
Museu Abelló – Mollet del Vallès

CRA’P presenta “Los rostros del silencio” un espectacle de i amb Carmina Pérez Soriano

Peça de teatre que transcorre entre diferents personatges d’una família que parlen de la vivència d’una Guerra Civil silenciada fins avui, l’espanyola. La guerra va deixar un trauma en els que la van viure que, al no poder ser parlat, es va transmetre de generació en generació fins als nostres dies a través del silenci. Però, ¿és possible oblidar? Què vol dir recordar? I sobretot, quin paper tenim els descendents en tot aquest llegat?

 

 

 

 

 

 

 

 

Autora i intèrpret: Carmina Pérez Soriano

Direcció: Peter Gadish

Escenografia: Alkyoni Bouchalaki

Residència artística: Ateneu L’Harmonia al Centre Cultural Fabra i Coats, Barcelona

Durada: 1h 15m

Entrada lliure. Places limitades.

 

Carmina Pérez Soriano es va diplomar en Art Dramàtic al Col·legi de Teatre de Barcelona i en Educació Social a l’UB. Es va formar en classes de teatre laboratori a Barcelona i sobre tècnica Stanivslasky amb el col·lectiu El Teatre Vermell a Bielorússia. S’ha format en clown i acrobàcia a l’Escola de Circ Rogelio Rivel, i també en dansa. Ha format part de diverses companyies de teatre des del 2001, realitzant obres d’autors clàssics i contemporànis. Una altra de les seves facetes és el dibuix i la pintura, prenent classes i realitzant diversos projectes d’il·lustració. Va realitzar el seu primer projecte artístic teatral anomenat Cossos Negres pensat també per ser presentat en espais no teatrals. Investiga sobre com extreure el teatre d’un espai exclusiu per a ell; sense crear escenaris artificials, fent servir els espais existents quotidians com a escenari, per entendre de quina manera influeixen aquests espais i la relació directa amb els espectadors en l’obra teatral. Los Rostros del Silencio és el seu primer projecte en solitari.

Peter Gadish, nascut a Hongria el 1947, començà amb la seva experiència teatral des de petit. Va intervenir en teatre infantil, programes radiofònics i de la TV hongaresa. Als 17 anys participà en la fundació d’un grup satíric, va subvencionar els seus estudis universitaris de química tot fent de presentador de conjunts “pop” i de showman en clubs nocturns. Va estudiar interpretació a la Facultat de Teatre de la Universitat de Tel Aviv. El 1981 va ser cofundador del grup de teatre NEVE TZEDEK (Tel Aviv), que representava creacions pròpies i obres d’autors israelians amb fons sociopolític. Des de 1989, ja a Barcelona es dedica principalment a l’ensenyament i a direccions puntuals, impartint classes d’ “Energia i imaginació” i “Clown” a diverses escoles (Col.legi del Teatre, Timbal, Estudis de Teatre, Institut del Teatre, Laboratori de Teatre …) i cursos intensius a diferents llocs.

 

Aquesta activitat és fruït de la col·laboració de CRA’P al programa de celebració del Dia Internacional dels Museus del Museu Abelló i l’Ajuntament de Mollet del Vallès.

 

 

 

Fotos: Alba Montañez

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org