CRA’P col·laboracions 2012

En motiu del Dia Internacional de la Dansa, CRA’P ha preparat un cap de setmana ple d’activitats que alhora celebren el primer any de vida de l’entitat. A continuació la descripció de la xerrada programada:

DISSABTE 28 d’Abril

12:00 XERRADA DANSA MOVIMENT TERÀPIA AMB MARIA RIBERA SALVADOR I MARÍA ELISA AL CHEIKH

La Dansa Moviment Teràpia és una aproximació psicoterapèutica on la dansa, el moviment i el treball amb el cos són vehicles per promoure la integració física, emocional, cognitiva i social de l’individu. És una teràpia que contempla la comunicació no-verbal la qual posa de manifest el llenguatge del cos a partir d’accions, gestualitat, postures o moviments que expressen el món intern de l’individu, i que permeten la relació amb l’altre mitjançant els propis impulsos i necessitats expressives en el marc individual o grupal. Entrada lliure

Maria Ribera Salvador està formada en Psicologia, Dansa i Dansa Teràpia. Investiga de forma transdiciplinària la corporeïtat.
María Elisa Al Cheikh és llicenciada en Arts, menció en cinematografia, ha estat ballarina, professora universitària en cine y psicologia social, investigadora en psicologia política en el tema de la corporeïtat i l’espai públic. És psicoterapeuta corporal, psicodramatista i dansaterapeuta. Actualment estudia Psicologia Junguiana a l’Escuela Venezolana de Psicología Profunda i Dansa Moviment Teràpia a la Universitat Autònoma de Barcelona.

Us preguem confirmeu assistència al mail info@cra-p.org o al telèfon 622 798 789.

TOTA LA INFORMACIÓ AL DOCUMENT ADJUNT

Fotos: cessió de Mollet a mà

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org