CRA’P resident octubre 2016

ALICE

En col·laboració amb Tigrelab.

Continuació del solo ‘Wonderland Falling Tomorrow’ en un context de grup i en col·laboració amb Tigrelab, col·lectiu que investiga en aquest projecte amb noves formes d’utilitzar i combinar llum, noves tecnologies i dansa.

mark-jenkins

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Mark Jenkins

 

Idea original: Tigrelab

Direcció artística: Tigrelab & Núria Guiu

Música original: Thomas Vaquie

Coreografia: Núria Guiu Sagarra

Vídeo & disseny de llum: Tigrelab

Ballarines: Núria Guiu i Antonela Sampieri

Control de llums: Proto – Pixel / Tigrelab

Núria Guiu Sagarra comença a fer dansa clàssica a Mollet del Vallès als 7 anys a l’escola Marta Pons. Al 2001 descobreix el mon de la dansa contemporània gràcies a Lucía Sanchez Salinas i gràcies a l’espai La Serradora a Mollet. Es gradua a l’Institut del Teatre de Barcelona i forma part de la companyia jove IT Dansa. Treballa amb diverses companyies com: Batsheva Dance Company, Carte Blanche (Companyia Naciaonal de Dansa Contemporània de Noruega) i La Veronal. Darrerament ha treballat com assistent de coreografìa del coreògraf alemany Arco Renz.

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org