CRA’P tallers 2016-2017

D’octubre a juny 

Taller que combina el treball tècnic de dansa (on s’aprofundirà en la consciència corporal, la descoberta de l’anatomia i el condicionament físic) amb un treball creatiu per explorar i experimentar el moviment des d’un lloc sensorial, obert i propi.

Impartit per: Iolanda Moya, Lilah Arsuaga i Esther Freixa

peus-fons-arreglat_comp
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
9 a 11 anys    Dimecres 18:30 a 19:30     
 
Iolanda Moya del Vado. Intèrpret/performer, integradora social i diplomada en expressió corporal i dansa creativa. Des de fa 10 anys treballa com educadora d’educació especial a una escola inclusiva d’educació primària, on també hi realitza projectes i tallers d’expressió corporal, teatre espontani i dansa.
 
Lilah Arsuaga Méndez. Bilbao 1976. Llicenciada en Art Dramàtic i Belles Arts (Bilbao) i Art Teràpia (Madrid). Treballa des de fa més de 20 anys des de la faceta artística en temes relacionats amb educació, tallers per persones en diferents riscos d’exclusió social i en escoles d’educació viva.
 
Esther Freixa i Ràfols. Actriu-performer i creadora escènica, llicenciada en art dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona. Imparteix classes, tallers i cursos de coneixement del cos i moviment des de fa més de 10 anys en escoles de primària, escoles de teatre i dansa, instituts i centres culturals. Alhora, ha presentat el seu treball escènic a diversos països d’Europa i Llatinoamèrica. És membre fundadora de CRA’P.
 

Preu: 25 euros al mes / pagament trimestral

Inscripcionsinfo@cra-p.org

Tots els col·laboradors de Cra’p tenen un descompte mínim del 10% en totes les activitats.

 
Si estàs interessat però no et va bé el dia escriu-nos, tenim l’opció d’obrir un altre grup.
CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org