CRA’P col·laboracions 2016

RODA DE CANT I DANSA PER CONSTRUIR UN MOLÍ DE FARINA A BURKINA FASO

Dissabte 2 de juliol a les 19:30 a Gallecs, davant l’església

CRA’P, amb la col·laboració de l’Associació de Veïns de Gallecs, acull aquesta proposta de Víctor Turull amb l’objectiu de recaptar fons d’ajuda per construir un molí de farina pel clan Kabré Tiim Saidu, cap de Tradicions i Home Medicina del poblat de Kokologhó. El clan reuneix unes 500 persones entre adults i nens.

Amb el molí poden moldre el sorgo i el mill per fer farines i així reforçar el petit comerç i la seva independència econòmica.

Us preguem compartir aquesta informació.

Conduit per Víctor Turull 

 

 

 

 

 

La roda de dansa i cant està inspirada en la dansa Warbà, dansa de celebració de la sembra i la collita. Els passos de la dansa són senzills, comuns a danses rituals dels cinc continents. L’acompanyarem amb cants que crearem el mateix dia.

Farem dues sèries de 45’ cada una amb un descans de 15’ entre sèrie i sèrie. Com que és una dansa circular és altament energètica.

La música és en directe amb Tourbillon (Burkina Faso), i el cant i la dansa a través de Víctor Turull.

No cal experiència prèvia. Tothom és benvingut!

Víctor Turull és creador escènic, actor, ballarí i cantant. El seu treball artístic està vinculat a l’acció-performance. És també terapeuta de so i professor de veu. Més de vint anys com especialista en Xamanisme Africà. Creador del mètode Biovoz, sistema holístic per a la consciència de la veu i la respiració.

Bo d’ajut: 15 eur (si es vol aportar més serà benvingut)
Inscripcionsinfo@cra-p.org 
Més informaciówww.victorturull.org
 
explicando el Warbádansa warbáwarba con tourbillon
 
 
 
 
 
 
Fotos: Maria Giovanna Lai
CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org