CRA’P col·laboracions 2016

Divendres 26 de febrer a les 20h 
Centre Cultural La Marineta – Mollet del Vallès

CRA’P presenta “Lucy Live” un espectacle de i amb Diana Gadish

L’estètica de cabaret, cafè – teatre i ” vodeville ” és utilitzada com a estereotip d’entreteniment. No obstant això, el típic espectacle d’entreteniment no s’acaba de materialitzar, Lucy, la protagonista, no és capaç d’entretenir al seu públic com suposadament hauria de fer. Justament d’aquesta incapacitat, sorgeix quelcom nou, un món ple de possibilitats d’acció que van més enllà del preestablert, creant-se una atmosfera indiscernible.

LUCY

 

 

 

 

 

 

 

 

Fitxa artística:

Creació i interpretació:    Diana Gadish

Assistència artística:        Amaranta Velarde, Miner Montell i Esther Freixa

Duració:                              50 min.

Amb el suport de:              ANTIC TEATRE, ASSOC. CASA DE CENT i CRA’P

 

Diana Gadish, ballarina i clown. Ha viscut a Tel-Aviv, Barcelona i Amsterdam. Va estudiar Belles Arts a la Universitat de Barcelona i coreografia a SNDO (School for New Dance Development)-Amsterdam-. Com a intèrpret ha treballat en projectes de dansa, teatre, clown i performance art en diversos països europeus. El 2008 va entrar en contacte amb el món del clown a través de Jango Edwards, sent membre regular de Cabaret Cabrón i estudiant i col · laborant amb Nouveau Clown Institute. Actualment actua sobretot en solitari amb els seus propis espectacles on investiga la unió entre dansa i clown. Paral·lelament col·labora amb altres companyies d’ambdues disciplines.

Entrada lliure. Places limitades.

Aquesta activitat és fruït de la col·laboració del programa de residències de CRA’P i l’Ajuntament de Mollet del Vallès

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org