CRA’P resident setembre 2015 – juny 2016

AT-TACHED

És el renaixement d’un solo on la recerca inicial va treballar a partir dels condicionants en el pensament i la conducta. Actualment la recerca va més enllá i proposa un estudi sobre el sistema de “relacions”, valorant la polisemia del terme, fins a questionar el sistema social. Tot allò que esquitxa, moldeja, limita, defineix o no la nostra persona com a zoon politikón.

attached_got

 

 

 

 

 

 

Noemi R. Oncala: Graduada en dansa contemporània a la SEAD a Àustria, fisioterapeuta, i professora de ioga, la seva carrera sempre ha estat vinculada al treball de cos des de múltiples vessants terapèutiques i artístiques. El seu treball com a creadora destaca per l’interés en la relació entre el cos i l’entorn, i les relaciones que esdevenen, partint de la recerca física i del moviment. Ha col.laborat amb diversos artistes internacionals i actualment desenvolupa el seu propi treball.

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org