CRA’P tallers 2015

D’octubre a desembre

Dimarts de 19:30 a 21:30

Aquest taller proposa mobilitzar el cos a partir de diferents tècniques i disciplines que ens permetin assolir un estat d’obertura de la percepció, la consciència i l’energia. A través de la respiració, el moviment espontani, l’escolta, les dinàmiques espaials, el treball en parelles i en grup, observarem com subtils canvis ens poden afectar i generar un cos ‘diferent’, sensible i creatiu.

Dirigit a persones que vulguin aprofundir en el coneixement del cos, tant per benefici personal com per desenvolupament professional.

Impartit per Esther Freixa

taller1 copia

 

 

 

 

 

 

 

 

Esther Freixa és performer, creadora escènica i actriu, llicenciada en art dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona. Es continua formant amb diversos artistes i companyies a Catalunya i Berlin.  Com intèrpret, col·labora amb diferents companyies i artistes independents mostrant el treball a Anglaterra, Berlin, Amsterdam i Espanya. Durant els últims anys, amb Toni Cots, es centra en el projecte d’investigació i creació Medea (a la carta) presentat al públic (Catalunya, Espanya, Alemanya, Itàlia, Veneçuela, Líban i Mèxic) des de 2009 fins al moment. Fa assessorament dramatúrgic i de moviment escènic per diferents projectes.

Alhora treballa buscant línies pedagògiques que permetin la transmissió del coneixement sobre el propi cos i el fet creatiu impartint classes, tallers i cursos diversos. També aplica la seva recerca de forma individual en funció de les necessitats de cada persona.

Del 2006 al 2010 és membre de La Bombeta, un punt de trobada, creació i exhibició de projectes artístics i culturals. Del 2008 al 2010 codirigeix i gestiona La Serradora, un espai municipal dedicat a la creació i investigació de les arts escèniques i del moviment. És membre fundadora de CRA’P – pràctiques de creació i recerca artística. Tots aquests espais amb seu a Mollet del Vallès (Barcelona).

Inscripcionsinfo@cra-p.org
Preu: 120€ trimestre / 90€ col·laboradors i associats de Cra’p
Pots fer-te col·laborador de Cra’p a partir de 5€ al mes i gaudir de descomptes en totes les activitats.
 
Si estàs interessat però no et va bé el dia escriu-nos, tenim l’opció d’obrir un altre grup.

Més informació: Taller Esther Freixa

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org