CRA’P tallers 2015-2016

D’octubre a juny 

Moviment i joc creatiu és una proposta pels més menuts que parteix de dues disciplines artístiques, la dansa i el teatre.

Conèixer el propi cos proporciona major sensibilitat, confiança i seguretat en un mateix, afavorint la relació amb l’entorn i la comunicació amb els altres.

A través de diverses tècniques com la psicomotricitat i l’expressió corporal, cada nen i nena podrà desenvolupar la seva coordinació, agilitat, flexibilitat i consciència tot treballant individualment, en parelles i en grup.

La improvisació pautada serà el vehicle per explorar la creativitat de cadascú. Fomentar la creativitat fa créixer l’interès per aprendre, ajuda a pensar per un mateix i a desenvolupar-se com a persona.

 
 peus nens_1 copia
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dilluns de 18h a 19h per nens i nenes de 7 a 12 anys amb Susana Tarazaga

Dimarts de 18h a 19h per nens i nenes de 3 a 6 anys amb Esther Freixa
 
Susana Tarazaga és terapeuta en DMT (Dansa Moviment Teràpia), facilitadora bioenergètica, professora de dansa i psicomotricista.  Ha sigut docent de nens i adults durant més de 15 anys utilitzant amb èxit tècniques d’expressió i moviment. Creadora de Commove, un projecte que té l’objectiu de facilitar a les persones l’accés al propi reconeixement i benestar  mitjançant el moviment i la dansa.
 
Esther Freixa és actriu i creadora escènica, llicenciada en art dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona. Imparteix classes, tallers i cursos de coneixement del cos i moviment des de fa més de 10 anys en escoles de primària, escoles de teatre i dansa, instituts i centres culturals. Alhora, ha presentat el seu treball escènic a diversos països d’Europa i Llatinoamèrica. És membre fundadora de CRA’P, un espai per les pràctiques artístiques basades en el cos.
 

Preu: 25 euros al mes / pagament trimestral

Inscripcionsinfo@cra-p.org

Tots els col·laboradors de Cra’p tenen un descompte mínim del 10% en totes les activitats.

 
Si estàs interessat però no et va bé el dia escriu-nos, tenim l’opció d’obrir un altre grup.
CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org