CRA’P presentacions 2015

Dissabte 4 de juliol a les 20h

L’objectiu d’aquesta acció sonora és propiciar que els participants entrin subtilment a un estat de relaxació profunda a través del so, del cant d’harmònics i de bols de quars. L’estat de relaxació que es produeix ajuda a harmonitzar i equilibrar les primeres capes energètiques del cos.

A cada centre energètic li correspon una freqüència de so determinada. Segons els principis de ressonància, el cos i la freqüència proposada vibren a la mateixa longitud d’ona fent que el cos es reorganitzi a nivell cel·lular, recomponent la seva estructura i recuperant la seva vibració harmònica.

Durada 60’

Amb Víctor Turull.

frequencies

 

 

 

 

 

Víctor Turull: terapeuta vocal i de so, professor de veu. Creador escènic, actor i ballarí dins del teatre físic i l’acció-performance participant en festivals de dansa i teatre a Europa i Sud-amèrica. Des de 1995 desenvolupa el mètode Biovoz-El Cos de la Veu, sistema orgànic per a la consciència de la veu i la respiració. Imparteix tallers a Barcelona, Estat Español i França. Amb el mètode Biovoz-El Cos de la Veu segueix investigant en la textura i harmonies de la veu i les seves implicacions vibracionals sobre les diferents dimensions de la consciència.

Des de fa dues dècades duu a terme un treball de camp sobre l’animisme africà i la seva aplicació en la medicina tradicional mossi de la mà de Kabré Tiim Saidú, Djina Bâ Ko, “el pare que parla amb els esperits”, del poblat de Kokologhó a Burkina Faso.

 

Preu: 12 euros 
Tots els col·laboradors de Cra’p tenen un descompte mínim del 10% en totes les activitats.
Imprescindible reserva prèviainfo@cra-p.org
 
2005-07-18 22.29.24_ret_comp2005-07-18 22.28.46_ret_comp2005-07-18 22.31.54_ret_comp
 
 
 
 
Fotos: CRA’P
CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org