CRA’P col·laboracions 2015

Dijous 18 de juny a les 20h 
Centre Cultural La Marineta – Mollet del Vallès

CRA’P presenta “Fragmentos de vidas compartidas” un monòleg de i amb Norberto Presta 
(Argentina)

L’actor, autor i director ítalo – argentí Norberto Presta, fa de la seva experiència d’immigrant a Europa el punt de partida d’aquest espectacle. Nascut a Argentina va viure com a clandestí entre Itàlia i Alemanya fins a obtenir el passaport italià. Un llatinoamericà amb passaport europeu?, un europeu amb passaport llatinoamericà?

Aquest argentí de naixement, migrant per voluntat i necessitat, conversa en to íntim amb el públic a través dels relats d’ “altres” pobladors de la seva memòria.

Aquest monòleg vol ser una trobada amb el públic, transitant entre l’espai real i el fictici, entre la performance i el teatre. Un espectacle que amb humor i ironia parla de la identitat, del que ens queda d’ella quan mirant-nos al mirall no ens reconeixem.

Espectacle en castellà.

Fragmentos 3

 

 

 

 

 

 

 

 

Fitxa artística:

Direcció, dramatúrgia i interpretació: Norberto Presta

Producció: Trânsito Produções Culturais

Norberto Presta és actor, director, pedagog i dramaturg ítalo – argentí, va iniciar la seva activitat teatral el 1971. Va estudiar a l’Escola de la Ciutat de Buenos Aires i al Conservatori Nacional (Argentina). Al 1981 participa de l’ISTA (International School of Theatre Anthropology) dirigida per Eugenio Barba a Volterra – Itàlia. A partir de 1981 treballa entre Europa, Argentina i Brasil. Ha escrit, dirigit i actuat en aproximadament 100 espectacles, participant de festivals a Itàlia, Mèxic, Àustria, República Txeca, Espanya, Argentina, Brasil, Equador. Desenvolupa una intensa activitat pedagògica col·laborant regularment amb grups de dansa i de teatre en diversos països. Les qüestions socials i polítiques en un teatre en el qual cos i imatge són protagonistes, fan al contingut i la forma de la seva creació.

Activitat gratuïta. Places limitades.

Aquesta activitat és fruït de la col·laboració del programa de residències de CRA’P i l’Ajuntament de Mollet del Vallès

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org