CRA’P col·laboracions 2015

Dijous 30 d’abril a les 20h 
Pati del Teatre Can Gomà – Mollet del Vallès

CRA’P presenta “Desplegat” un espectacle en procés de creació de clown i dansa de Diana Gadish

A Can Gomà, l’artista vallesana Diana Gadish mostrarà el seu procés de recerca sobre com des del moviment i la dansa poden sorgir accions i situacions còmiques.

D’una caixa d’embalatge apareix un personatge estrany, no se sap ni d’on ve ni per a què ni quan temps porta a la caixa. Amb un cos desmenyagat i difícil de controlar, farà el possible permantenir la compostura i assolir el control sobre el seu cos. Arribarà el moment en què s’oblida de mantenir el control i s’endinsa en un viatge imaginari.

Diana-Gadish-101-Editar (2)_comp

 

 

 

 

 

 

 

 

Fitxa artística:

Interpretació i creació: Diana Gadish

Suport dramatúrgic: Sergi Estebanell

Agraïments: Amaranta Velarde i Ameno.

Amb el suport de: CRA’P Pràctiques de Recerca i Creació Artística, Antic Teatre/ Espai de creació Adriantic, Generalitat de Catalunya/ Departament de Cultura, El Graner, Associació Cultural Casa de Cent

 

Diana Gadish, ballarina i clown. Ha viscut a Tel-Aviv, Barcelona i Amsterdam. Va estudiar Belles Arts a la Universitat de Barcelona i coreografia a SNDO (School for New Dance Development)-Amsterdam-. Com a intèrpret ha treballat en projectes de dansa, teatre, clown i performance art en diversos països europeus. El 2008 va entrar en contacte amb el món del clown a través de Jango Edwards, sent membre regular de Cabaret Cabrón i estudiant i col · laborant amb Nouveau Clown Institute. Actualment actua sobretot en solitari amb els seus propis espectacles on investiga la unió entre dansa i clown. Paral·lelament col·labora amb altres companyies d’ambdues disciplines.

Aquesta activitat és fruït de la col·laboració del programa de residències de CRA’P i l’Ajuntament de Mollet del Vallès

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org