CRA’P col·laboracions 2015

Divendres 24 d’abril a les 20h 
Centre Cultural La Marineta – Mollet del Vallès

CRA’P presenta “Còctel Ana María Moix” una proposta escènica de Gemma Julià

Còctel Ana María Moix és una lectura dramatitzada i xerrada entorn d’aquesta escriptora de renom i ofici. Un viatge que ens descobreix el seu llegat com a persona i literata. Escoltar els seus textos d’una manera propera ens permet assaborir la seva surrealista i punyent poesia, la nostàlgia que es desprèn de la seva narrativa i la seva crítica àcida sobre les ideologies i valors dels últims temps. Ombres i llums amb visió de dona.

foto-moix

 

 

 

 

 

 

Fitxa artística:

Dramatúrgia i direcció: Gemma Julià

Actrius: Isabel Díaz, Gemma Julià i Teresa Urroz

Producció: Cia La Prodigiosa i Projecte Vaca

Gemma Julià és actriu, creadora escènica, pedagoga teatral i terapeuta. Llicenciada en Interpretació a l’Institut del Teatre de Barcelona i en Psicologia a l’ Universitat Autònoma de Barcelona. Complementa la seva formació a diverses escoles de Nova York durant tres anys. En la seva trajectòria professional combina les feines com actriu amb la pedagogia teatral, la direcció de tallers de teatre i la formació en diferents àmbits (Escoles d’Arts Escèniques, Instituts de Secundària, Centres Cívics i diversos entorns professionals). És practicant de reiki i terapeuta biodinàmica craneosacral. Sòcia de Projecte Vaca i Pallassos sense Fronteres.

Activitat gratuïta. Places limitades.

Aquesta activitat és fruït de la col·laboració del programa de residències de CRA’P i l’Ajuntament de Mollet del Vallès

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org