CRA’P tallers 2015

4 Dissabtes de 10h a 14h

21 de març, 18 d’abril, 23 de maig i 20 de juny

Aquestes 4 sessions estan pensades per generar un espai on poder explorar tant les necessitats de moviment intrínseques de cada cos com les diferents qualitats de moviment i de presència que cada persona pot assolir.Cada sessió constarà d’una primera part amb un escalfament de Mètode Paula (esfínters o musculatura circular) seguit de Moviment Autèntic i una segona part de treball somàtic. 
 
El punt de partida de cada exercici variarà des de pautes físiques repetitives, treball de contacte en parelles i exploracions de moviment amb pautes físiques, preceptives o d’imatges. Així, observarem també com el pensament, la imaginació i la forma de percebre l’entorn afecta a la nostra qualitat de moviment i presència.
 
Aquesta pràctica, que porto desenvolupant des de fa més de 10 anys, sorgeix amb la intenció de desenvolupar una presència escènica més oberta, generosa i plena i una qualitat de moviment rica en matisos. No obstant això, l’experiència m’ha demostrat que també pot resultar molt beneficiosa per a qualsevol persona, es dediqui o no a les arts escèniques i independentment de la seva edat i condició física.

Impartit per Diana Gadish

IMG_6421_ret

 

 

 

 

 

 

 

 

Diana Gadish, ha estudiat Belles Arts a la Universitat de Barcelona i coreografia a SNDO (School for New Dance Development)-Amsterdam-. Com a intèrpret ha treballat en projectes de dansa, teatre, clown i performance art en diversos països europeus. Alguns dels artistes amb qui ha treballat són Maria Stoyanova, Guillem Mont de Palol, Jeremy Wade, Katerina Bakatasaki, David Zambrano, Jango Edwards, Pere Faura, La Fura dels Baus, Amaranta Velarde…

En el camp de la docència, en els últims 8 anys ha estat impartint classes regulars i tallers de consciència corporal, clown i dansa creativa a gent de totes les edats. Ha treballat en diferents centres i escoles com el Col·legi de Teatre i el Laboratori. Actualment imparteix setmanalment classes de Mètode Paula i Moviment.

www.dianagadish.com

Preu: 100 eur
Inscripcionsinfo@cra-p.org
Tots els col·laboradors de Cra’p tenen un descompte mínim del 10% en totes les activitats.

 

Més informació: Taller Diana Gadish

IMG-20150630-WA0007IMG-20150630-WA0001IMG-20150630-WA0013

 

 

 

 

Fotos: CRA’P

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org