CRA’P entrenaments 2015

Pràctica regular de Kalaripayattu, art marcial del sud de la Índia.

De febrer a novembre

Consultar horaris

Coordinat per Esther Freixa

Esther Freixa i Ràfols és performer, actriu i creadora escènica llicenciada en art dramàtic per l’ Institut del Teatre de Barcelona. Treballa com a intèrpret amb diferents artistes i companyies. Alhora busca línies pedagògiques que permetin la transmissió del coneixement sobre el propi cos i el fet creatiu impartint classe, tallers i cursos. Des de 2012 aprèn Kalaripayattu a Hindustan Kalari Sangam, Kozhikode, Índia. És membre fundadora de CRA’P, pràctiques de creació i recerca artística.

Per més informació escriure a info@cra-p.org

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org