CRA’P residents novembre 2014 a juliol 2015

SEMILLA DESPIERTA – TEATRE, DANSA I RAW FOOD

Com integrar el llenguatge artístic de l’alimentació vitalitzant en l’espai de creació escènica? Com regenerar el valor de la cuina com a cerimònia quotidiana i forma d’activisme? Un procés de recerca iniciat cinc anys enrere a Sud Amèrica deriva aquí en un viatge pels secrets de les llavors i els seus fruits, inspirat en mites de diverses tradicions: un teatre viu on experimentar processos de reconnexió amb el cos, els sentits i la naturalesa que som.

Sorgida com una experiència d’escolta íntima, de tornada als orígens, basada en la possibilitat que comparteixen aquestes pràctiques d’obrir una ressonància que pot emergir al tocar i ampliar el nostre mon oníric- i per tant el nostre sentit vital-, cultivant la consciència de la unitat que conformen l’alimentar-se, escoltar, crear, moure’s, pensar, ser, estar present. Un recorregut de pell cap als gustos, olors, imatges, textures, sons i records de La història sota terra, on l’essència creativa de cada individu pot nodrir-se, barrejar-se i potenciar-se amb la del col·lectiu.

El origen

 

 

 

 

 

Paola Motto: creadora, investigadora i docent d’arts escèniques, centrada en la unió de l’art, la salut, la connexió amb la naturalesa i la creativitat singular. Participa des de fa 18 anys en obres, companyies, festivals, espais, residències i publicacions a Sud Amèrica i Europa. Ha cursat el Postgrau brindat per el Teatre dels Sentits i la Universitat de Girona, junt amb altres estudis de Teatre, Dansa, Restauració ecològica i Raw Food. Actualment realitza projectes i tallers com a directora de Piktoria Companyia Teatral i co-fundadora de la plataforma Semilla Despierta-Art & Alimentació Viva. Treballa com actriu- habitant junt amb la companyia Teatre del Sentits dirigida per Enrique Vargas, amb seu a Barcelona; i busca formes de co-crear ponts entre ambdós continents.

Alba Raventós: terapeuta especialitzada en Treball Corporal Integratiu, ballarina dedicada a la pràctica del Contact Improvisació. En l’actualitat formant-se en Body Mind Centering, Somatic Movement Education, camí que li possibilita seguir descobrint el misteri humà a través dels espais corporals més recondits i la seva connexió amb el nostre més profund SER. Recerca original d’un, recerca en la transmissió amb altres sers, altres cossos, a través del contacte, de la dansa i de la terra.

Cristóbal Rey: músic, compositor, artista visual i xef de raw food. Fundador del canal Raw Academy TV (http://www.youtube/rawacademytv), s’ha desenvolupat com a xef en restaurants especialitzats i junt als principals referents d’aquest moviment. Ha editat cinc discs, realitzat concerts en diversos països i col·laborat amb altres artistes. Practicant de ioga, meditació i esports, procura que el seu treball centrat en la creativitat contribueixi al benestar i empoderament dels altres.

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org