CRA’P tallers 2014-2015

D’octubre a juny: dimecres de 20h a 22h

Aquest taller proposa mobilitzar el cos a partir de diferents tècniques i disciplines que ens permetin assolir un estat d’obertura de la percepció, la consciència i l’energia. Treballarem sobre la fisicalitat del cos: la respiració, el pes, els eixos, la columna, l’estructura òssia, el centre. La seva relació amb el terra, l’espai i el temps. Observarem com subtils canvis ens poden afectar i generar un cos ‘diferent’, sensible i creatiu.

Dirigit a persones que vulguin aprofundir en el coneixement del cos, tant per benefici personal com per desenvolupament professional.

Impartit per Esther Freixa

 

 

 

 

 

 

 

Esther Freixa és performer, creadora escènica i actriu llicenciada en art dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona. Es continua formant amb diversos artistes i companyies a Catalunya i Berlin.  Com intèrpret, col·labora amb diferents companyies i artistes independents mostrant el treball a Anglaterra, Berlin, Amsterdam i Espanya. Durant els últims anys, amb Toni Cots, es centra en el projecte d’investigació i creació Medea (a la carta) presentat al públic (Catalunya, Espanya, Alemanya, Itàlia, Veneçuela, Líban i Mèxic) des de 2009 fins al moment. Fa assessorament dramatúrgic i de moviment escènic per diferents projectes.

Alhora treballa buscant línies pedagògiques que permetin la transmissió del coneixement sobre el propi cos i el fet creatiu impartint classes, tallers i cursos diversos.

Del 2006 al 2010 és membre de La Bombeta, un punt de trobada, creació i exhibició de projectes artístics i culturals. Del 2008 al 2010 codirigeix i gestiona La Serradora, un espai municipal dedicat a la creació i investigació de les arts escèniques i del moviment. És membre fundadora de CRA’P – pràctiques de creació i recerca artística. Tots aquests espais amb seu a Mollet del Vallès (Barcelona).

 

Preu: 135 euros al trimestre / 50 euros al mes
Inscripcions: info@cra-p.org
 
Tots els col.laboradors de Cra’p tenen un descompte mínim del 10% en totes les activitats.
 
Si estàs interessat però no et va bé el dia escriu-nos, tenim l’opció d’obrir un altre grup.

Més informació: Taller El cos que es mou

Fotos: CRA’P

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org