CRA’P resident abril a juny 2012

TREBALL DE RECERCA

Recerca per a la creació d’una peça per Carte Blanche (Companyia nacional de dansa contemporània de Noruega).

En aquesta residència investiguem sobre el concepte Hiperrealitat. El treball és inspirat en textos i artistes com “Travels in Hyperreality” d’Umberto Eco, “The City” de Martin Crimp, Baudrillard, el mite de la Caverna de Plató, “Alice in Wonderland” de Lewis Caroll, David Lynch, Mark Jenkins.

En la recerca ens centrarem en buscar un vocabulari físic i en investigar la noció del temps (duració) a través del cos.

 

Núria Guiu Sagarra comença a fer dansa clàssica a Mollet del Vallès als 7 anys a l’escola Marta Pons. Al 2001 descobreix el mon de la dansa contemporània gràcies a Lucía Sanchez Salinas i gràcies a l’espai La Serradora a Mollet. Es gradua a l’Institut del Teatre de Barcelona i forma part de la companyia jove IT Dansa. Treballa amb diverses companyies com: Batsheva Dance Company, Carte Blanche (Companyia Naciaonal de Dansa Contemporània de Noruega) i La Veronal. Darrerament ha treballat com asistent de coreografìa del coreògraf alemany Arco Renz.

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org