CRA’P laboratoris 2015

febrer – març – abril / maig – juny – juliol / setembre – octubre – novembre

Aquest LAB té com a objectiu generar un marc crític de transmissió mitjançant pràctiques de recerca basades en el cos. A partir de sessions d’improvisació, de propostes col·laboratives, de debats sobre el discurs que sustenta els espais de representació, i de reflexions compartides entorn a altres disciplines i llenguatges contemporanis.

El LAB ofereix un espai d’intercanvi formal i informal de coneixement, basat en un principi de reciprocitat a partir d’un temps compartit que es nodreix de les experiències, aportacions, capacitats i propostes de cada participant. La seva continuïtat respon a la necessitat de desenvolupar un procés d’intercanvi, col·laboració i diàleg a partir d’un temps dedicat a la investigació i experimentació que faciliti una posada en comú de la pròpia experiència escènica.

Lo fonamental d’aquest LAB és que qualsevol que estigui interessat pugui aportar els seus coneixements, experiència o punts de vista, ja que el que interessa és la construcció de mapes de coneixement col·lectiu en permanent desenvolupament.

Per més informació escriure a info@cra-p.org

A cura de Toni Cots

Toni Cots és actor, autor, professor i director de les arts escèniques. Ha estudiat dansa contemporània a Europa, i diverses tradicions escèniques i arts marcials a Àsia. Ha estat actor de l’Odin Teatret i membre de l’ equip pedagògic de l’ISTA – International School of Theatre Antropology. Ha dirigit programacions, activitats i festivals internacionals a diferents països (Sitges, Copenhagen, Amsterdam, Barcelona, etc.). Ha generat projectes internacionals de caràcter cultural d’implicació social en diferents països. Els seus projectes artístics, sota el nom de Basho, han estat produïts i presentats a països d’Europa, Llatinoamèrica i Àsia. Ha impulsat i coordinat, amb Malpelo, el centre L’animal a l’esquena entre el 2001 i el 2010.

Dirigeix el MACAPD – Master in Contemporary Arts Practice & Dissemination i és membre membre del consell de redacció de la revista Performance Research (Routledge). Membre fundador de CRA’P.

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org