CRA’P tallers 2014

4 dimecres: del 18 de juny al 9 de juliol de 20h a 22h

Aquest taller consta de 4 sessions de 2 hores cadascuna i proposa mobilitzar el cos a partir de diferents tècniques i disciplines que ens permetin assolir un estat d’obertura de la percepció, la consciència i l’energia. Treballarem sobre la fisicalitat del cos: la respiració, el pes, els eixos, la columna, l’estructura òssia, el centre. La seva relació amb el terra, l’espai i el temps. Observarem com subtils canvis ens poden afectar i generar un cos ‘diferent’, sensible i creatiu.

Dirigit a persones que vulguin aprofundir en el coneixement del cos, tant per benefici personal com per desenvolupament professional.

Impartit per Esther Freixa

 

 

 

 

 

 

Esther Freixa és actriu, performer i creadora escènica llicenciada en art dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona. Es continua formant amb diversos artistes i companyies a Catalunya i Berlin.  Com intèrpret, col·labora amb diferents companyies i artistes independents mostrant el treball a Anglaterra, Berlin, Amsterdam i Espanya. Durant els últims anys, amb Toni Cots, es centra en el projecte d’investigació i creació Medea (a la carta) presentat al públic (Catalunya, Espanya, Alemanya, Itàlia, Veneçuela, Líban i Mèxic) des de 2009 fins al moment. Fa assessorament dramatúrgic i de moviment escènic per diferents projectes.

Alhora treballa buscant línies pedagògiques que permetin la transmissió del coneixement sobre el propi cos i el fet creatiu impartint classes, tallers i cursos diversos.

Del 2006 al 2010 és membre de La Bombeta. Del 2008 al 2010 co-dirigeix i gestiona La Serradora, un espai municipal dedicat a la creació i investigació de les arts escèniques i del moviment. És membre fundadora de CRA’P – pràctiques de creació i recerca artística.

Preu: 45 eur / 35 eur col·laboradors de Cra’p
Inscripcions: info@cra-p.org
 

Més informació: Taller Esther Freixa

Fotos: CRA’P

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org