CRA’P tallers 2014

4 dijous: del 8 al 29 de maig de 20h a 22h

Aquest taller consta de 4 sessions de dues hores cada una.

Explorarem com donar vida a la paraula a través de la veu, entesa com una capacitat que implica tot el nostre cos, en la seva totalitat psíquica i física. Descobrir que no és tant determinant el que diem sinó com ho diem, què comuniquem, com influïm o modifiquem a qui ens escolta.

Prendrem consciència  dels nostres hàbits corporals , vocals i respiratoris (com ens relacionem amb nosaltres mateixos i amb els altres).

Explorarem com obrir el nostre ventall expressiu i creatiu (com el to de veu, el volum i el ritme de la parla serveixen a la nostra intenció) a través de textos lírics, dramàtics i narratius. També hi haurà un espai per a la improvisació.

Aquest taller està destinat a totes aquelles persones que tinguin interès en millorar i ser més creatius en la manera com es comuniquen, tant en un context professional com en la vida diària.

Impartit per Gemma Julià

 

 

 

 

 

 

 

Gemma Julià és actriu, creadora escènica, pedagoga teatral i terapeuta. Llicenciada en Interpretació a l’Institut del Teatre de Barcelona i en Psicologia a l’ Universitat Autònoma de Barcelona. Complementa la seva formació a diverses escoles de Nova York durant tres anys. En la seva trajectòria professional combina les feines com actriu amb la pedagogia teatral, la direcció de tallers de teatre i la formació en diferents àmbits (Escoles d’Arts Escèniques, Instituts de Secundària, Centres Cívics i diversos entorns professionals). És practicant de reiki i terapeuta biodinàmica craneosacral. Sòcia de Projecte Vaca i Pallassos sense Fronteres.

Preu: 45 eur / 35 eur col·laboradors de Cra’p
Inscripcions: info@cra-p.org
 

Més informació: Taller Gemma Julià

Fotos: CRA’P

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org