CRA’P tallers 2011 – 2012

D’octubre a gener (inici el 13 d’octubre): dijous de 20h a 22h

Proposem un acostament al cos en moviment com a vehicle d’experiència, expressió i creativitat. Les sessions de treball s’organitzaran en tres parts. Un entrenament físic on treballarem flexibilitat, força, resistència, coordinació, dissociació, i exercicis dirigits a aprofundir en la nostra manera de percebre i/o sentir: vista, oïda, tacte. Una segona part en la qual explorarem el moviment, l’acció i la pausa en relació amb el temps i l’espai. Finalment obrirem un espai de treball, en grup o individual, on a partir dels temes proposats en la sessió cada cos podrà crear la seva pròpia dansa.

No cal experiència prèvia

Impartit per Jorge Horno i Ana S Couso

Jorge Horno és llicenciat en Belles arts, ha estudiat art dramàtic a Antzoki Eskola, i realitzat el Master Internacional en Arts escèniques (Universitat Juan Carlos I, Madrid). Com intèrpret durant els últims anys ha treballat per la Cia. Rodrigo García , Cia. Deus, Cia. La República i per la Cia. Helena Còrdova

Ana S Couso recentment finalitza el Master in Contemporany Arts Practice and Dissemination organitzat per L’animal a l’esquena/Universitat de Girona. En dansa s’ha format de manera independent, estudiant en diferents escoles i estudis de Madrid, Barcelona i Thessaloniki (Grècia), i participant en tallers i festivals a Europa i Israel. Durant els últims anys ha treballat principalment des de la improvisació i el Butoh,i col·laborat amb companyies i creadors de Grècia (Vis Motrix, XSomma, NomeolvidesCo.), França/Japó (Masaki Iwana/Moeno Wakamatsu) i Israel (Shahar Dor).


Preu: 90 eur el quatrimestre / 75 eur col·laboradors de Cra’p
Inscripcions: info@cra-p.org o 622 798 789.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fotos CRA’P
CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org