CRA’P tallers 2014

Dissabte 22 i diumenge 23 de febrer de 15:00h a 20:00h
 

Abordarem el moviment com a escriptura sonora del cos.

Partint de l’ús de la respiració, en l’entrenament de les connexions físiques entre el moviment, l’espai i la veu, donant lloc a la des-obstaculització i obertura de circuits interns, permetent d’aquesta manera la fluïdesa, modulacions de l’energia per accedir a l’articulació d’una gramàtica del cos (com a instrument ressonador d’un sentir que pensa).

Explorarem la multifocalitat del cos, textures del moviment (tactilitat), el desenvolupament de la percepció, potencialitat, llocs del moviment, l’estat de presència com a transparència.

En l’observació de, què és el que et mou?

Impartit per Mónica Valenciano

 

 

 

 

 

 

Mónica Valenciano: Ballarina i coreògrafa, segueix estudis de dansa clàssica, contemporània i teatre a l’Institut del Teatre de Barcelona i a la RESAD de Madrid. Completa la seva formació amb diverses disciplines: Yoga Iyengar, R. Laban, improvisació, boxa, tir a l’arc i Tai-txi a Wudang (Xina).

Desenvolupa una línia pedagògica impartint cursos i tallers, paral·lela al seu treball de creació.

Ha realitzat i creat, entre d’altres obres: Aúpa, Puntos suspensivos, Miniaturas, Peso gallo. Crea la Compañía El Bailadero, amb la que presenta Adivina en Plata i la sèrie Disparates. Les seves obres s’han representat en teatres i festivals per tota Europa. Juntament amb La Ribot, Blanca Calvo, Elena Córdoba, Olga Mesa i Ana Buitrago, crea el col·lectiu UVI (La inesperada).
El 1999 al Festival Desviaciones (Madrid) presenta una retrospectiva de la seva obra, i el 2004, al Festival Escena Contemporània de Madrid li va dedicar el cicle “Perfil”.

Participa també en diferents conferències sobre l’escriptura del cos, lectures poètiques  i ha presentat els seus dibuixos en diferents exposicions.

Amb la col·laboració de Chus Domínguez, investiga el llenguatge del cos en la imatge, compartint residències en creació.(“Un pescador con subtítulos”, “Impregnaciones en la Srta. Nieve y Guitarra”).

 

Preu: 80 eur / 70 eur col·laboradors de Cra’p
Inscripcionsinfo@cra-p.org
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fotos: CRA’P
CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org