CRA’P tallers 2013-2014

D’octubre a maig: dijous de 17:30h a 19h

Per infants de 4 a 11 anys.

Aquest taller proposa als infants trobar-se amb el seu cos a través del joc, el moviment i la dansa. Conèixer el propi cos i les diverses possibilitats que el moviment en joc ens dóna per establir un espai de confiança on cadascú pugui explorar la seva creativitat i compartir-la amb els altres.

Impartit per Esther Freixa i Francesc Torrent
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Esther Freixa i Ràfols és actriu i creadora escènica llicenciada en art dramàtic per l’ Institut del Teatre de Barcelona. Treballa com a intèrpret amb diferents artistes i companyies. Alhora busca línies pedagògiques que permetin la transmissió del coneixement sobre el propi cos i el fet creatiu impartint classe, tallers i cursos. Es membre fundadora de CRA’P, pràctiques de creació i recerca artística.

Francesc Torrent Gironella es va interessar per la transmissió viva de la paraula, cosa que el va dur a infiltrar-se al món del teatre. Durant 6 anys treballa com a actor a Itàlia. En tornar a Barcelona coimpulsa el grup La Vella Fam, des d’on desenvolupa propostes de recerca i creació.


Preu: 20 eur el mes
Pagament: 80 eur el quadrimestre
Inscripcions: info@cra-p.org o 622 798 789.
 
 
Fotos: CRA’P
CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org