CRA’P residents octubre a desembre 2012

OSTINATO – 3 PINGÜINS I UNA PREGUNTA

Som tres els qui estem en una pràctica que obre línies de treball, en les que materials de caràcter teòric i de recerca proposen maneres de comunicar amb l’espectador a partir de lectures dramatitzades, documents de vídeo, documents gràfics, jocs, personatges i construccions de llenguatge.

Aquest procés s’estructura per mitjà de trobades on cadascú de nosaltres obre espais de reflexió, memòries afectives, referències a fonts de diferent mena, imatges i experiències. Busquem generar un diàleg on s’entrecreuen la farsa amb la identitat, l’emoció amb la burla, la realitat que cadascú viu amb la ficció que ens envolta.

 

 

 

 

 

 

 

 

Jorge Horno: és llicenciat en Belles arts, ha estudiat art dramàtic a Antzoki Eskola, i realitzat el Master Internacional en Arts escèniques (Universitat Juan Carlos I, Madrid). Com intèrpret durant els últims anys ha treballat per la Cia. Rodrigo García , Cia. Deus, Cia. La República i per la Cia. Elena Córdoba.

Leonardo Mancini: després d’estudiar Ciències Polítiques a la Universitat de Milano, entre el 2008 i el 2010 va estudiar i va treballar com actor en diferents produccions a la ciutat de Milano. Després, va participar en diferents seminaris conduïts per Nhandan Chirco, Domenico Castaldo, Mala Kline. Actualment, viu i treballa en Barcelona, ciutat on segueix la seva recerca a través del teatre.

Toni Cots: és actor, autor, professor i director de les arts escèniques. El seu treball s’ha desenvolupat a diferents països del món. Actualment dirigeix un Master i és membre fundador de CRA’P, pràctiques de creació i recerca artística.

Agraïments: Muelle 3, Bilbao

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org