CRA’P entrenaments 2012

Una pràctica regular de dos dies per setmana, amb professionals interessats en l’exploració de diferents tècniques i disciplines relacionades amb la fisicalitat, i en el desenvolupament de la potencialitat del cos.

De març a juliol

Dimarts de 10.00 a 13.00 coordinat per Toni Cots

De maig a juliol

Dimecres de 10.00 a 13.00 coordinat per Esther Freixa

D’octubre a desembre

Dimarts de 9.30 a 12.00 coordinat per Toni Cots

Dijous de 9.30 a 12.00 coordinat per Esther Freixa

Toni Cots és actor, autor, professor i director de les arts escèniques. El seu treball s’ha desenvolupat a diferents països del món. Director del màster MACAPD i membre fundador de CRA’P, pràctiques de creació i recerca artística.

Esther Freixa i Ràfols és actriu i creadora escènica llicenciada en art dramàtic per l’ Institut del Teatre de Barcelona. Treballa com a intèrpret amb diferents artistes i companyies. Alhora busca línies pedagògiques que permetin la transmissió del coneixement sobre el propi cos i el fet creatiu impartint classe, tallers i cursos. Es membre fundadora de CRA’P, pràctiques de creació i recerca artística.

Per més informació escriure a info@cra-p.org

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org