CRA’P tallers 2012 – 2013

D’octubre a gener: dilluns de 17:30h a 19h

Per infants de 4 a 11 anys.

Aquest taller proposa als infants trobar-se amb el seu cos a través del joc, el moviment i la dansa. Conèixer el propi cos i les diverses possibilitats que el moviment en joc ens dóna per establir un espai de confiança on cadascú pugui explorar la seva creativitat i compartir-la amb els altres.

Impartit per Esther Freixa
 

 

 

 

 

Esther Freixa i Ràfols és actriu i creadora escènica llicenciada en art dramàtic per l’ Institut del Teatre de Barcelona. Treballa com a intèrpret amb diferents artistes i companyies. Alhora busca línies pedagògiques que permetin la transmissió del coneixement sobre el propi cos i el fet creatiu impartint classe, tallers i cursos. Es membre fundadora de CRA’P, pràctiques de creació i recerca artística.


Preu: 20 eur el mes
Pagament: 80 eur el quatrimestre
Inscripcions: info@cra-p.org o 622 798 789.
 
 
Fotos: CRA’P
 
CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org