SOCOS

CRA’P residents juliol a setembre 2012

(in)permanència.02

(in)permanència és l’intent de compartir l’instant.

En la societat de la informació, de les multitasques, de la immediatesa, ens ocupa contrastar i relacionar allò evident com mirar a l’altre o escoltar el so de l’aigua, amb allò aparentment imperceptible, intuïtiu i instintiu com són els micro moviments i els micro sons.

(in)permanència entra en un segon procés creatiu, recolzat per una recerca prèvia tan del cos com del so. A CRA’P,  Mireia Chalamanch dedicarà unes setmanes a la recerca i després a la creació,  amb el xguix, per trobar els ponts entre el so i el cos i crear una unitat, on el silenci i la quietud siguin els protagonistes.

Aquest any la seva recerca s’està enfocant en l’observació del cos sota la força de la gravetat, la verticalitat i en cercar i crear un esquelet que articuli el llenguatge poètic que emergeix del cos.

 

 

 

 

 

Mireia Chalamanch: Performer (art del moviment), directora escènica i actriu. Llicenciada en art dramàtic. Cofundadora i coordinadora d’OOFF Cia. durant deu anys. Ha dirigit i actuat en teatre d’autor, ha produït creacions pròpies i ha creat peces amb contingut científic i de caràcter literari. Realitza projectes d’art i participació. El seu recorregut artístic es caracteritza per una recerca poètica del cos que s’ha anat expressant en diversos àmbits.

xguix: Artista visual i sonor. Estudis d’informàtica i psicologia clínica. Viatge a la Índia per iniciar-se en el yoga del so. Treballa com a realitzador d’audiovisuals. És autodidacta en el camp de la imatge i del so, on busca un llenguatge artístic que li permeti despertar una nova consciència.

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org