CRA’P tallers 2011

Dissabte 18 de juny 2011 de 10h a 13h

La primera part del taller es basarà a despertar i prendre consciència del nostre cos. Es treballarà amb imatges, sensacions i imaginació com a eina per a descobrir i sensibilitzar cada múscul i articulació. Es farà un treball personal i adaptable a les necessitats i condició de cada persona. A la segona part, aprendre’m una frase de moviment i jugarem a transformar-la de diverses maneres a partir de les vostres propostes i a fi d’aconseguir una motivació personal de moviment. Observarem, compartirem opinions i aprendre’m els uns dels altres.

No cal experiència prèvia

Impartit per Núria Guiu

Núria Guiu comença a fer dansa clàssica a Mollet del Vallès als 7 anys a l’escola Marta Pons. Al 2001 descobreix el mon de la dansa contemporània gràcies a Lucía Sanchez Salinas i gràcies a l’espai La Serradora a Mollet.
Es gradua a l’Institut del Teatre de Barcelona i forma part de la companyia jove IT Dansa. Treballa amb diverses companyies com: Batsheva Dance Company, Carte Blanche (Companyia Naciaonal de Dansa Contemporània de Noruega) i La Veronal. Darrerament ha treballat com assistent de coreografia del coreògraf alemany Arco Renz.

Preu: 10 €/col·laboradors gratuït
Inscripcions: info@cra-p.org o 622 798 789
 

Fotos: CRA’P

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org