CRA’P resident maig – juny – desembre 2011

WONDERLAND FALLING TOMORROW

(EL PAÍS DE LES MERAVELLES CAURÀ DEMÀ)

Una barreja de thriller i pel·lícula romàntica on emocions i somnis es confronten i s’enllacen amb el món físic i real; una societat on l’ individualisme és cada cop més present, on el ritme frenètic de les grans ciutats ens empeny a seguir endavant sense mirar enrere i ens connecta a través de pantalles d’ordinador.
“Sense paraules, un gemec animal que puja a la gola, que s’extén per tot el cos i que empeny per escapar-se i cridar sense saber perquè; és l’instint que lluita per esdevenir lliure de la consciència”.

Núria Guiu Sagarra comença a fer dansa clàssica a Mollet del Vallès als 7 anys a l’escola Marta Pons. Al 2001 descobreix el mon de la dansa contemporània gràcies a Lucía Sanchez Salinas i gràcies a l’espai La Serradora a Mollet. Es gradua a l’Institut del Teatre de Barcelona i forma part de la companyia jove IT Dansa. Treballa amb diverses companyies com: Batsheva Dance Company, Carte Blanche (Companyia Naciaonal de Dansa Contemporània de Noruega) i La Veronal. Darrerament ha treballat com asistent de coreografìa del coreògraf alemany Arco Renz.

 

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org