CRA’P resident maig – juny 2011

RES

RES és una investigació del tipus de moviment que apareix quan realitzem una activitat on el cos és el medi però no el centre d’atenció. Lligat aquest concepte, hi ha un altre moviment, més lligat als objectes, a la vida … que també d’alguna manera en faig referencia. A partir d’aquestes premisses he creat diverses situacions, força diferents unes de les altres, però que espero puguin ser camins a desenvolupar en el futur.

Magí Serra Forasté ha cursat els seus estudis a AREA (Barcelona) i SEAD (Àustria). És membre del CollectifPops, i actualment està desenvolupant el seu treball “RES”. Regularment treballa per Factoria Mascaro (Catalunya) i Christina Gaigg (Àustria). Ha participat en els espectacles “V de Vent”, produït per l’Auditori de Barcelona, i “Subtalk”, coproduït pel Teatre Principal de Palma, a participat en diverses produccions de la companyia “Làwine Torren” (Àustria).

 

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org