CRA’P Tallers 2024

Del 5 al 7 de juliol
Campament a l’Ilê do Canigó, Cistella, Alt Empordà

Un cap de setmana per practicar Kalari en plena natura.

Als vespres es proposarà compartir lliurement expressions artístiques com música, dansa, cant, poesia, teatre, performance, etc.

El Kalaripayattu de Kerala (Índia) és una de les arts marcials més antigues del món. Mitjançant una disciplina física de caràcter científic, la seva pràctica permet obrir els canals energètics al portar el cos als seus límits amb la finalitat d’enfortir-lo, flexibilitzar-lo i enfocar-lo tant física, mental com espiritualment; raons per les que tant professionals del teatre i de la dansa com tota persona interessada, el practiquen diàriament.

Tots els nivells. No és necessària experiència prèvia.

 

 

 

 

 

 

 

 

Imparteix Esther Freixa i Ràfols

Lloc:
Ilê do Canigó, Cistella, Alt Empordà

Horari:
Divendres 17h a 20h
Dissabte 10h a 13h i 16h a 19h
Diumenge 10h a 13h

Arribada divendres a partir de les 16h
Sortida diumenge a partir de la 13h o després de dinar

És recomanable fer el cap de setmana sencer 3 dies (2 nits), però si no és possible hi ha l’opció de només dissabte o un dia i mig (1 nit).

Cadascú s’ha de portar el menjar. Hi ha cuina disponible.

 

Preu:

De divendres a diumenge dormint a tendes compartides bell tent equipades amb matalassos
155€ (135€ col·laboradors i associats de CRA’P, socis/es de l’Associació Capoeira Canigó, membres de l’APdC, APCC, AADPC, AGT i graduats de l’Institut del Teatre).
Descompte per inscripcions abans del 31 de maig: 145€ (125€ col·laboradors i associats de CRA’P, socis/es de l’Associació Capoeira Canigó, membres de l’APdC, APCC, AADPC, AGT i graduats de l’Institut del Teatre).

De divendres a diumenge dormint a tenda pròpia, cotxe o furgoneta
135€ (115€ col·laboradors i associats de CRA’P, socis/es de l’Associació Capoeira Canigó, membres de l’APdC, APCC, AADPC, AGT i graduats de l’Institut del Teatre).
Descompte per inscripcions abans del 31 de maig: 125€ (105€ col·laboradors i associats de CRA’P, socis/es de l’Associació Capoeira Canigó, membres de l’APdC, APCC, AADPC, AGT i graduats de l’Institut del Teatre).

De divendres a dissabte o de dissabte a diumenge dormint a tendes compartides bell tent equipades amb matalassos
110€ (95€ col·laboradors i associats de CRA’P, socis/es de l’Associació Capoeira Canigó, membres de l’APdC, APCC, AADPC, AGT i graduats de l’Institut del Teatre).
Descompte per inscripcions abans del 31 de maig: 100€ (90€ col·laboradors i associats de CRA’P, socis/es de l’Associació Capoeira Canigó, membres de l’APdC, APCC, AADPC, AGT i graduats de l’Institut del Teatre).

De divendres a dissabte o de dissabte a diumenge dormint a tenda pròpia, cotxe o furgoneta
100€ (85€ col·laboradors i associats de CRA’P, socis/es de l’Associació Capoeira Canigó, membres de l’APdC, APCC, AADPC, AGT i graduats de l’Institut del Teatre).
Descompte per inscripcions abans del 31 de maig: 90€ (80€ col·laboradors i associats de CRA’P, socis/es de l’Associació Capoeira Canigó, membres de l’APdC, APCC, AADPC, AGT i graduats de l’Institut del Teatre).

Només dissabte
60€ (50€ col·laboradors i associats de CRA’P, socis/es de l’Associació Capoeira Canigó, membres de l’APdC, APCC, AADPC, AGT i graduats de l’Institut del Teatre).
Descompte per inscripcions abans del 31 de maig: 55€ (45€ col·laboradors i associats de CRA’P, socis/es de l’Associació Capoeira Canigó, membres de l’APdC, APCC, AADPC, AGT i graduats de l’Institut del Teatre).

Inscripcions:
info@cra-p.org – 666 763 504

 

Esther Freixa i Ràfols és performer, actriu i creadora escènica llicenciada en art dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona. Treballa com a intèrpret amb diferents artistes i companyies. Alhora busca línies pedagògiques que permetin la transmissió del coneixement sobre el propi cos i el fet creatiu impartint classes, tallers i cursos. Des del 2012 apren Kalaripayattu a Hindustan Kalari Sangam i Kalarigram, Índia, i des del 2015 obre la pràctica a Espanya amb classes regulars, tallers intensius i retirs on s’integra el Kalari amb altres disciplines com la meditació, el cant vèdic, el ioga i les exploracions de cos i natura. És membre fundadora de CRA’P, pràctiques de creació i recerca artística.

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org