EL LLEGAT DEL KALARI

CRA’P Presentacions 2024

Dissabte 25 de maig a les 19h a l’espai de CRA’P

Recordem el mestre Veerasree Sami Gurukkal, qui va dedicar la vida a la transmissió del Kalaripayattu que fem a CRA’P.

Una ocasió perfecte per descobrir el kalaripayattu. Hi haurà demostracions a càrrec de practicants de kalari i la projecció de la pel·lícula curta Una conversación con el miedo (A conversation with fear) del director Naveed Mulki on descobrirem a la filla de Sami Gurukkal, la mestra de Kalari Radhika Gurukkal. També hi haurà actuacions de Topeng, dansa teatre de màscares tradicionals balineses, amb Toni Cots. I una pràctica oberta introductòria perquè tothom qui ho vulgui pugui experimentar els fonaments del kalaripayattu.

El Kalaripayattu de Kerala (Índia) és una de les arts marcials més antigues del món. Mitjançant una disciplina física de caràcter científic, la seva pràctica permet obrir els canals energètics al portar el cos als seus límits amb la finalitat d’enfortir-lo, flexibilitzar-lo i enfocar-lo tant física, mental com espiritualment; raons per les que tant professionals del teatre i de la dansa com tota persona interessada, el practiquen diàriament. No cal condició física ni experiència prèvia per practicar.

Taquilla inversa.

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org