CRA’P Laboratoris 2024

De febrer a juny

Aquesta nova sèrie del LAB té com a objectiu implementar i reflexionar sobre aquelles pràctiques, en què la forma pot ser entesa com una construcció des de la qual pensar allò real, que té un efecte immediat en el cos. Un cos que, en simultaneïtat, canalitza diferents processos perceptius, intensitats, energies, així com el poder del so i del gest, des d’on el llenguatge s’obre a la imaginació i la potencialitat.

El LAB està basat en un principi de reciprocitat que es nodreix de les experiències, aportacions, capacitats i propostes de cada participant.

Aquest LAB es duu a terme amb un nombre reduït de participants convidats.

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Toni Serra

Dirigit per Toni Cots

Horaris: Dilluns de 10h a 14h

Si t’interessa participar escriu a info@cra-p.org

Toni Cots és actor, autor, professor i director de les arts escèniques, i gestor de projectes culturals internacionals. Ha estudiat dansa contemporània a Europa, i diverses tradicions escèniques i arts marcials a Índia, Bali i Japó. Durant 10 anys ha estat actor de l’Odin Teatret i membre de l’ equip pedagògic de l’ISTA – International School of Theatre Antropology fins al 1985. Ha dirigit programacions, activitats i festivals internacionals a diferents països i ciutats (Sitges, Copenhaguen, Amsterdam, Barcelona, etc.). Ha generat projectes internacionals de caràcter cultural d’implicació social en diferents països i contextos. Els seus projectes culturals, creacions artístiques, sota el nom de Basho i el seu propi, han estat presentats i realitzats a països d’Europa, Sud de la Mediterrània, Llatinoamèrica i Àsia. Del 2001 al 2010, ha impulsat i coordinat, amb Malpelo, el centre L’animal a l’esquena. De 2007 a 2010 ha dirigit el Màster MACAPD – Master in Contemporary Arts Practice & Dissemination. Del 1999 al 2019 ha estat membre del consell de redacció de la revista Performance Research (Routledge). Actualment és membre fundador de CRA’P.

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org