CRA’P Tallers 2023

30 setembre i 1 d’octubre de 10h a 14h

WAGGLE DANCE és un mètode d’entrenament artístic creat per Àfrica Martínez Ferrin (@africadelacolmena) per al desenvolupament d’una expressivitat completa (moviment, veu, presència) al cos de l’intèrpret.

Concebent l’artista escènic com a creador i intèrpret total, és a dir, amb un cos viu i disponible per expressar-se mitjançant la dansa, la música i l’actuació a l’escena, Àfrica desenvolupa la proposta WAGGLE DANCE, que proposa afinar i conèixer el cos com a instrument generador de formes i reconèixer els estímuls creadors per modelar-los en qualsevol de les tres expressions: CANTAR, BALLAR, ACTUAR.

Dirigit a persones professionals i vocacionals de l’escena que vulguin desenvolupar un vocabulari artístic personal, més enllà dels estils. Estudiants vocacionals i persones interessades a explorar les possibilitats expressives del cos en acció.

 

 

 

 

 

Imparteix Àfrica Martínez Ferrin

Preu: 77€ (55€ col·laboradors i associats de CRA’P / 60€ membres de l’APdC, AADPC, AGT i graduats de l’Institut del Teatre).

Inscripcions:
info@cra-p.org / 666 763 504

Espai de CRA’P

 

Àfrica Martínez Ferrin. Barcelona 1980. Coreògrafa, ballarina, cantant, creadora i directora del centre d’arts escèniques La Colmena d’Àfrica (WWW.LACOLMENADEAFRICA.COM). Llicenciada en el grau superior de dansa de l’Institut del Teatre de Barcelona, Erasmus a Fontys Hogescholen (Holanda) i pràctica a Damaged Goods/Meg Stuart, Berlín.

Participa als Seminaris The Serpent’s Fool (Sacred Trust/Anglaterra), Artworks and Landmarks (Barcelona/Roma/Beirut), Lip Lideratge, Innovació i Poder (Innovacció/Barcelona). Com a coreògrafa ha creat solos (mèdium, 2022, VICKY, una suerte de victoria, 2021, EN.TU.SI.AMO, 2017, Must show go on? 2011), duets (Odette & Odile sao o mesmo cigne, 2017, Royal Pinotxo 2008, Carn Acústica 2005), peces coreogràfiques de dansa comunitària (Ready, Steady, Go!, 2017, Savia nueva… Vieja sabia, 2020) sent aquesta última beneficiària del programa Art for change 2019 de la Fundació Caixa, així com peces corals (Es inmortal, 2009). Com a intèrpret ha treballat nacionalment i internacionalment amb els següents creadors i companyies: Dolors Artigas (Espanya), Luk van de Dries & Louise Chardon (Bèlgica), Maite Marcos (Espanya), Sol Picó (Espanya), La Veronal (Espanya), Madalena Vitorino (Portugal), Sofia Neuparth (Portugal), Ainhoa Vidal (Portugal), Stefan Kaegi / Rimini Protokoll (Berlín), Companhia CRL Circolant (Portugal), entre altres.

Com a cantant i compositora treballa habitualment en formacions musicals, en format duo i trio, en projectes com DRAGONFLY, juntament amb Antonio Rei i NÄCAR, projecte de bossa nova i jazz, juntament amb Andrius Masileonis i David León. Actualment prepara el seu primer projecte musical original. És mare de dos.

 

 

Fotos: Alba Montañez

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org